ReSpin

Bag ReSpin står folkene fra Phono.dk. Derfor har vi mange af deres vare i huset. Du kan altid høre os ad, om vi kan bestille lige den vinyl hjem de går og mangler. Er den af ældre dato kan du måske endda selv være heldig at finde den i mellem vores udvalg af lejede stande med brugte vinyl.

I RESPIN MØDER DU ...

Fryde

Er at finde i butikken de fleste dage. Han står for at bestille alle de nye goder hjem.

Anja

Den yndige dame bag disken. Eller hun er ved at arrangere den næste kunstners besøg.

Holme

Er det teknikken den er galt med? Så kan Holme forklare dig hvilken del, du ikke skulle have rørt ved.

Hvordan ReSpin er blevet til den butik du kender i dag, spørg du?

For at forstå det må vi ikke glemme at den ikke ville være her uden Phono.dk. Så vi starter historien lidt længere tilbage.

Lørdag d. 5 juli 2014, for nu at være helt præcis, hvor to af os var til en fødselsdag. Godt humør og de kom til at snakke. Emnet var manglen på steder at købe billige sleeves til vores vinyler. Når vi nu manglede det, var der nok andre der også gjorde. Og nu vi var ved snakken kom rengøringsartikler også op.

Det var der idéen til Phono.dk startede. Vi fandt hurtigt at når man nu var i gang kunne man lige så godt sælge vinyler sammen med de andre ting. Med det blev Phono.dk til virkelighed i august 2015.

Som Phono.dk blev større og flere mennesker kom til, nåede vi til at åbne en fysisk butik. Dette er ReSpin. De første tre uger af sin tilværelse lå butikken i et industrikvarter i Herning. Men med det helt rigtige tilbud, flyttede vi ReSpin til sin nuværende placering i Herning gågade.

Og sådan endte ReSpin med at være hvor den er i dag. Kom forbi næste gang du har lyst. Du er også velkommen til at følge os på ReSpins Facebook eller på Instagram @respinherning.

GÅ IKKE GLIP AF NOGET!

ReSpin © 2019. All Rights Reserved
  • Mandag – fredag:
  • kl. 10:00 til 17:00
  • Lørdag:
  • Kl. 10:00 til 14:00