The Entrepreneurs live i ReSpin

the-entrepreneurs
<p>Oplev en eksklusiv, akustisk in-store i ReSpin, med forsanger Mathias Bertelsen fra The Entreprenuers. <br>Hele bandet vil være til stede og hilser på folk, samt signerer nogle vinyler. </p>
<p>Husk desuden bandets koncert på Fermaten torsdag d. 14/2 kl. 20.00.</p>
<p>The Entreprenuers nyder et ry som et af Danmarks mest energiske live-bands, og med deres debutalbum "Noise & Romance" er de klar til at erobre resten af verden. Deres støjende sange er rige på æstetik og kan betegnes som eksperimenterende variationer af nogle af rockens mest signifikante subgenrer som punk, grunge og post-rock — altid med en underliggende mørk og eksplosiv identitet. Når man lytter til albummets sange, hører man, hvordan The Entrepreneurs er inspireret af forskellige artister som Sonic Youth, Deftones og Jeff Buckley for at bare at nævne nogle få.</p>


    Se begivenheden på Facebook
  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *