Foredrag – Alt Om Vinyl

ReSpin alt om vinyl

ONSDAG D. 14 NOVEMBER KL. 18.30-21.00

MØD FORFATTEREN TIL ALT OM VINYL, SØREN GENEFKE OG INDEHAVER AF NORDSØ RECORDS, HENRIK DAMM KROGH.
Vinylplader har fået en renæssance, og har overhalet både cd’er og digitale downloads, som det mest populære format at købe musik på. Men hvad er det, der har fået moderne musikelskere til at genopdage kærligheden til et upraktisk, gammeldags format i en tid, hvor al slags musik er tilgængelig altid, alle steder? Hvorfor er vinylplader så fascinerende? Hvad er deres historie?
Alt om vinyl kan du blive meget klogere på denne aften, hvor pladebutikken ReSpin og Herning Bibliotekerne har inviteret to af Danmarks største vinylkendere på besøg. Henrik Damm Krogh, der er grundlægger af Nordsø Records, vil kort fortælle om Danmarks eneste pladetrykkeri, hvorefter Søren Genefke vil fortælle om sin bog, Alt om vinyl. Den er spækket med sære, spøjse og fantastiske anekdoter, der knytter sig til vinylplader samt hundredvis af flotte farvefotos og interviews med en række danske pladsentusiaster. Kort sagt, bogen indeholder alt, hvad der er værd at vide om vinyl.
Derudover vil der være bog- og pladesalg samt en udstilling af bibliotekets bøger om vinyl.

Billetter a 75 kr. incl. en øl/vand med snack

 

Se Facebook begivenhed